create a web page for free

zeevArt realiseert leesbare, responsieve websites

responsive webdesign

Zorg voor een optimale eerste kennismaking

Mobile first?

De laatste jaren is het aantal mensen met mobiel internet enorm gestegen. Het gevolg daarvan is dat websites uitsluitend 'responsive' ontwikkeld worden en automatisch schalen naar het formaat van het beeldscherm zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Soms is de volgorde bij de ontwikkeling zelfs 'mobile first'.

Mobiele website
Het grote voordeel voor de bezoeker van de website is de leesbaarheid zonder in te hoeven zoomen op een bepaald stuk van een (niet responsive) website.
Ook afbeeldingen worden netjes weergegeven waarmee de uitstraling en het gevoel van de website niet verandert. Hetzelfde geldt voor de menustructuur; deze wordt automatisch aangepast waardoor de gebruiker geen ergernis ervaart door niet werkende of verdwenen buttons.

Een lokaal voorbeeld van responsive webdesign is de website woonboulevardzaandam.nl, ook deze website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten waarbij de gebruiker van de website centraal staat.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn om uw bestaande website in overeenstemming te brengen met de hedendaagse technieken, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Informatie

IBAN NL96INGB0002931184
BIC INGBNL2A
KvK 34.26.30.84

Contact

Bezoekadres (op afspraak)
Rottumeroog 1
1506 ZS Zaandam

© zeevArt - 2019